Bij Buitenlust kun je terecht voor coaching. In alle rust te midden van de natuur is er volop aandacht voor jouw persoonlijke vragen op allerlei gebieden. Samen met (of zonder) paard kunnen we kijken of we inzicht kunnen krijgen in waarom iets niet gaat zoals je wilt en of er patronen zijn te ontdekken die je belemmeren om bijvoorbeeld vol zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan. De coaching met een door jou uitgekozen paard uit de kudde gebeurt in de mooie omgeving van het Paddock Paradise. Bij Buitenlust kun je ervaren hoe krachtig en helend het is om met paarden te werken, zodat je daarmee je basisvertrouwen en balans kan herstellen. De coaching is geschikt voor kinderen, volwassenen en groepen t/m 8 personen.

Paarden zijn zeer hoog sensitieve dieren en zien daardoor direct jouw ware aard en gevoel. Een masker opzetten heeft geen zin. Het paard reageert niet op hoe jij je voordoet. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Om te overleven moeten zij gevoelens en intenties van anderen interpreteren en daarop reageren. Ze willen in kuddeverband altijd weten of ze moeten vluchten of bevriezen voor levensbehoud. Dus willen ze ook weten wie wij van binnen zijn. Het paard reageert op jouw gevoel en uit dit in zijn gedrag, waardoor ze jouw spiegel vormen. Hierdoor krijg je op een doeltreffende manier inzicht in je eigen gedrag, je komt veel sneller tot de kern van je coachvraag en omdat het vaak heel bijzonder is, blijft het ook langer hangen in je geheugen.

Vice versa zie je ook direct een gedragsverandering bij het paard wanneer je je eigen gedrag, gedachten of emoties (h)erkent en verandert. Hierdoor worden besproken thema’s en onderwerpen visueel en komt het bewustwordings- en veranderingsproces veel sneller op gang dan tijdens een gesprek aan tafel bijvoorbeeld. Ervaring met paarden is hierbij absoluut niet nodig.

Coaching kan gezien worden als een stukje persoonlijke ontwikkeling. Om de beste versie van jezelf te kunnen worden. Maar het kan ook een opstap zijn naar verdere gespecialiseerde hulpverlening of bijvoorbeeld als een stuk nazorg.

Is je interesse gewekt en wil je graag aan de lijve ervaren wat ik voor jou, jouw cliënten, leerlingen of kind(eren) kan betekenen? Ik maak graag wat tijd vrij om elkaar beter te leren kennen en mogelijke samenwerkingsverbanden te bespreken.

Buitenlust Vlake - Coaching
Aanmelden coaching