Dagbesteding

Welkom op de dagbesteding bij Buitenlust in Vlake

Kinderen kunnen hier komen voor dagbesteding. Dit betreft dan een dagdeel of 1 a 2 uur. Zij krijgen 1 op 1 contact met mij. Ik werk niet met groepen, dus alles is afgestemd op het kind. Ik ben heel laagdrempelig om te leren kennen en er ontstaat vaak snel een vertrouwensband. Sommige kinderen hebben het nodig om te kunnen ontladen op een plek waar dat kan. Even alles in het teken van hen.  Echt jezelf kunnen zijn, zonder de loyaliteit van ouders te verliezen. Opgekropte spanning bij het kind kan weg. Ze hebben iets leuks om naar uit te kijken. Even quality time voor het kind wat in de knel zit.

Dagprogramma

Wat doen we allemaal?

Tijdens de dagbesteding kan ik de verschillende coaching methodes ook weer inzetten, wat zorgt voor meer stabiliteit in het jonge mens. Ze worden weer (veer) krachtig. Krijgen  zelfvertrouwen en leren van alles over de dieren, planten en natuur.

Maar we rijden natuurlijk ook lekker met de quad over de track, bouwen boomhutten, doen mee met modderdag en spelen in de eigen speeltuin met zwembad etc. Plezier staat centraal. Het is leuk om hier te zijn.

Aanmelden voor dagbesteding?

fotogalerij dagbesteding

Bekijk de foto’s