Over

Welkom op de website van Buitenlust in Vlake

Wat leuk dat je hier even komt kijken.

Op deze plek van ruimte en rust, wil ik jou dat ontspannen, fijne gevoel ook graag meegeven.

Het gaat vaak wat snel in deze wereld en soms duizelt het ons van gevoelens en gedachtes waar we niet meer de baas over lijken te zijn.

Hier, tussen de dieren en in de natuur, kan ik je helpen het hier en nu weer terug te vinden, waardoor je weer meer in balans komt.

Samen met mijn man Jan-Kees heb ik deze plek naast het prachtige natuurgebied “de Yerseke Moer”, gecreëerd. Zodra je hier op het erf komt ervaren veel mensen al de laagdrempelige gastvrijheid en zakt eventuele  spanning al gauw.

Ik kan goed luisteren en heb een open houding.

 We komen allemaal ergens vandaan, wat er voor gezorgd heeft dat we zijn geworden zoals we zijn. Ik probeer op een niet veroordelende manier naar je te kijken, zoals de dieren ook doen. Dit is waarom coaching met dieren o.a. ook zo goed werkt.

Het is mooi als je wilt investeren in jezelf om de beste versie te worden en daar kan wat coaching/ begeleiding goed bij helpen. Ik bekijk de situatie objectief en kijk naar het hele plaatje, dus lichamelijk, mentaal, sociaal en spiritueel.

Door middel van  deze holistische visie en de verschillende werkvormen die ik in kan zetten, wil ik je inzicht geven in wat helpend zou kunnen zijn voor jouw hulpvraag.  

Over de verschillende manieren van coaching kun je hier lezen. Ik gebruik ze ook wel door elkaar. Het gaat er om dat je met je hulpvraag geholpen wordt, alles is dus heel erg persoonlijk afgemeten. Echt zorg op maat.

fotogalerij

Bekijk de foto’s